Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Χαλάκι για το μπάνιο από τις παλιές πετσέτες!

Άλλη μια φοβερή κατασκευή! Ανακατασκευή μάλλον! Ένα καινούργιο χαλάκι μπάνιου από παλιές πετσέτες ψ! Η ιδέα είναι της Michelle Kaufmann!
Είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα, διότι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι τόνοι παλιών ρούχων κ υφασμάτων καταλήγουν στους κάδους σκουπιδιών καθημερινά!

Οι οδηγίες : 1. Πλένετε και στεγνώνετε  καλά την παλιά σας πετσέτα ( λεύκη, μονόχρωμη ή πολύχρωμη, ότι έχετε) ή τις πετσέτες, που θα χρησιμοποιήσετε για το χαλάκι σας! 2. Αποφασίστε πόσο μεγάλο θέλετε να είναι, ή μετρήστε τον χώρο που θα μπει! 3. Αγοράστε ένα αντιολισθητικό δίχτυ και κόψτε το στις διαστάσεις που θέλετε, μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα χαλιών και διάφορα μεγάλα πολυκαταστήματα επίπλων. 4. Κόψτε τις πετσέτες σε λωρίδες πάχους 2-3 εκ. περίπου, και μετά σε μακρυά κομμάτια 14 εκ. περίπου. 5. Δέστε όλα τα κομμάτια με τον ίδιο τρόπο, πάνω στον δίχτυ. 

Μπορεί να πάρει λίγη ώρα το νέο σας χαλάκι, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο, το μόνο σας κόστος θα είναι το πατάκι (ελάχιστης αξίας)! 



7 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ειρήνη μου πάρα πολύ ωραίο το χαλάκι σου!!! μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικό χαλάκι, Ειρήνη. Μπορώ να βάλω την ανάρτηση, ή την φωτογραφία της ανάρτησης, στο μπλογκ μου με το όνομα και τον σύνδεσμο ανάρτησης/μπλογκ σου; Το κεντρικό μου μπλογκ είναι το ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ http://mazi-xeri-xeri.blogspot.com
    e-mail: elenadimakis@gmail.com

    Έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά και τα ιστολόγια που μας προτείνεις παράπλευρα είναι εξαιρετικά. Οι επιλογές σου μας βοηθάνε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ κορίτσια. Και βέβαια Ελένη μου μπορείς να βάλεις την ανάρτηση και στο δικό σου blog! εγώ μόνο την μετάφραση έκανα η ιδέα είναι της Michele.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ κορίτσια. Και βέβαια Ελένη μου μπορείς να βάλεις την ανάρτηση και στο δικό σου blog! εγώ μόνο την μετάφραση έκανα η ιδέα είναι της Michele.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέξυπνη πρόταση να φτιάξουμε χαλάκι από παλιές πετσέτες μπάνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...