Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κοστούμι κουκουβάγιας

Εκτός από την γιορτή των ερωτευμένων, πλησιάζει και το καρναβάλι!Και  έχω να σας παρουσιάσω ένα φοβερό και εύκολο κοστούμι κουκουβάγιας φτιαγμένο από μια παλιά μπλούζα και άλλα παλιά ρούχα! Θα σας πάρει λίγη ώρα.
Εάν δεν έχετε μια ραπτομηχανή, μπορείτε απλά να
κολλήσετε τα φτερά πάνω στο κοστούμι με μόνιμη κόλλα υφάσματος, που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα υφασμάτων της γειτονιάς σας εάν δεν βρείτε μπορείτε να τα ράψετε με το χέρι,
Εάν δεν έχετε φορεματάκι, επιλέγετε ένα παλιό αμάνικο μπλουζάκι εάν δεν έχετε κόψτε τα μανίκια. Τα φτερά επίσης θα τα κόψετε από ένα παλιό μπλουζάκι ή άλλα παλιά ρούχα. Θα χρειαστείτε περίπου 50 με 60 κομμάτια. Ξεκινήστε το ράψιμο ή το κόλλημα από σε σειρές από κάτω μέχρι να φτάσετε στην κορυφή. Και την τελευταία σειρά θα την κάνετε γύρο από το λαιμό σε κύκλο.

 Για να είναι πιο ωραίο μπορείτε να ράψετε την τελευταία σειρά από την εξωτερική πλευρά της μπλούζας τοποθετώντας όμως τα φτερά από την εσωτερική μεριά, όχι όπως φαίνεται στην εικόνα από κάτω.
Και έτοιμο το νέο σας κοστούμι!

Την Μάσκα μπορείτε να την κόψετε από χαρτόνι ή ύφασμα ( το ύφασμα μπορεί να κολληθεί σε χαρτόνι για να είναι σταθερή η μάσκα) και να την κολλήσετε πάνω σε γυαλιά ηλίου, μια κορδέλα από ύφασμα ή άλλο ένα χαρτόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...